sodertornskommunerna.se
Sök:
Toppnavigation

Södertörns rådslag 2015 – Tillväxt på Södertörn

- Hur skapar vi nya affärsmöjligheter på Södertörn? Och hur ökar vi tillsammans regionens attraktionskraft?

 

Välkommen till ett rådslag där vi genom interaktiva diskussioner via en app kommer fram till hur vi skapar tillväxt och ökar attraktiviteten i regionen.

Rådslaget leds av Jan Sturesson, partner inom PwC och Global ledare for deras satsning "Global Government & Public Services Industries" Han utmanar oss och visar hur man med olika former av samverkan runt om i världen har lyckats skapa affärer och andra möjligheter.

Södertälje kommun arrangerar Södertörns rådslag 2015 tillsammans med Företagarna, Stockholms Handelskammare,Södertörns högskola och Kungliga Tekniska Högskolan. Det äger rum i Södertälje stadshus den 22 april. Kom och bidra med dina synpunkter. Här har du en chans att nätverka och göra din röst hörd.
 
Tillsammans identifierar vi de viktigaste faktorerna för ett ännu starkare och mer konkurrenskraftigt Södertörn i en kreativ process och med ett spännande arbetssatt. Målet är att vi kommer fram till:

  • Konkreta idéer om hur vi samverkar för att regionen och individuella aktörer ska bli ännu mer attraktiva. Nya konstellationer och kontakter som kan innebara ökad konkurrenskraft.
  • Ökad kunskap om aktuella och kommande affärsmöjligheter.

Före, under och efter rådslaget kommer vi att använda oss av en app som du enkelt laddar ner. Vi återkommer snart med information om appen.

Varmt välkommen!

Boel Godner
Kommunstyrelsens ordförande
Södertälje kommun

Sidan skapades den 21 februari 2017.

Senast uppdaterad den 21 februari 2017.

Webbredaktör: Karin LundmarkStartsidan Om Södertörnssamarbetet Projekt Nyckeltal Gemensamma organisationer Nätverk Ställningstaganden