sodertornskommunerna.se
Sök:
Toppnavigation
Tyresö slott

Södertörns rådslag 2014 – Attraktivitet och tillväxt på Södertörn

Varje år samlas representanter för kommuner, näringsliv, och högskola från de åtta Södertörnskommunerna för att diskutera samarbetsformer och konkreta punkter för att möta de kommande årens utmaningar. Södertörns rådslag är ett tillfälle för företagare att  knyta kontakter med kommunernas politiker och tjänstemän samt skapa samarbetsmöjligheter med de högskolor som finns representerade på Södertörn.

Årets rådslag går av stapeln den 8 maj på Tyresö slott! Tyresö kommun  tillsammans med Stockholms Handelskammare, organisationen Företagarna, Södertörns Högskola och Kungliga Tekniska Högskolan bjuder in till en eftermiddag i dialogens tecken för en ökad attraktivitet på Södertörn.

Du som deltagare kommer i årets rådslag vara med och ta fram de viktigaste faktorerna för en ökad tillväxt på Södertörn – Tillsammans skapar vi ett ännu starkare och mer konkurrenskraftigt Södertörn!

Inbjudan med program kommer att skickas ut i början av april.
 
Välkommen till Tyresö!
Fredrik Saweståhl, kommunstyrelse ordförande, Tyresö kommun

Sidan skapades den 20 april 2015.

Senast uppdaterad den 20 april 2015.

Webbredaktör: Karin LundmarkStartsidan Om Södertörnssamarbetet Projekt Nyckeltal Gemensamma organisationer Nätverk Ställningstaganden